Tilitoimisto Westerberg –
läsnä yritysten arjessa

Vuonna 1959 perustettu Tilitoimisto Westerberg on yksi Suomen johtavista tilitoimistokonserneista. Konsernin tytäryhtiöitä ovat palkanlaskentaan erikoistunut TW-Laskentapalvelut Oy sekä hallintopalveluja lääkäreille tarjoava Doc Finland Oy.

Laaja palvelukokonaisuus saman katon alta

Konsernimme palveluksessa työskentelee yhteensä noin 100 taloushallinnon ja tietotekniikan ammattilaista. Toimimme yhdessä

toimipisteessä Tampereella, muodostaen näin tehokkaan laskentakeskuksen.

Keskitetyn toimintamme avulla tarjoamme asiakkaillemme sekä kokonaisvaltaista että henkilökohtaista palvelua. Pystymme toimimaan hallitusti ja reagoimaan muutoksiin nopeallakin aikataululla.


Lue lisää palveluistamme >

Lähtökohtana asiakkaan tarpeet

Tehtävämme on tehostaa asiakkaamme liiketoimintaa ja olla asiantunteva kumppani heidän arjessaan. Osaamisemme perustuu pitkään kokemukseen sekä palveluidemme kehittämiseen yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Toiminnassamme kohtaavat suuren konsernin luotettavuus ja vakavaraisuus sekä perheyrityksen asiakaslähtöisyys ja joustava palvelu.

Haluamme tuntea asiakkaamme sekä heidän toimialansa ja olla pitkäaikainen yhteistyökumppani. Pisimmät asiakassuhteemme ovat kestäneet vuosikymmeniä ja olemme usealla alalla toimialaosaajia.

Lue lisää arvoistamme >

Meille töihin?

Konsernissamme työskentelee taloushallinnon tehtävissä noin 80 henkilöä, IT- ja tietojärjestelmä-
tuessa neljä ja palkanlaskenta-
yksikössä 18 henkilöä.

Tavoitteenamme on hallittu orgaaninen kasvu ja haluamme olla tasapainoinen ja pitkäkestoinen työnantaja. Organisaatiomme on matala ja tiimihenkisyys sekä välittömyys keskeinen toimintaideamme. Kiinnitämme aktiivisesti huomiota työntekijöidemme ammattitaidon kehittämiseen erilaisten koulutusten ja tiimiprojektien avulla. Henkilökuntamme etuihin kuuluvat muun muassa lounasetu ja liikuntaliput.

Jos olet kiinnostunut täydentämään tiimiämme, lähetä työhakemuksesi osoitteeseen tilitoimisto@tw-laskenta.fi.


Olemme vuoden 2012 Wirein Wirma

Kuuntele Markus Aallon haastattelu >

Meille harjoitteluun?

Teemme yhteistyötä Tampereen alueen yritystalouden oppilaitosten kanssa. Tarjoamme opiskelijoille useita harjoittelupaikkoja.

Jos olet kiinnostunut tulemaan meille työharjoitteluun, lähetä työhakemuksesi osoitteeseen tilitoimisto@tw-laskenta.fi.