Palvelumme periaatteet

Palvelujemme lähtökohtana on tuottaa asiakkaallemme taloushallinnon ratkaisuja kilpailukykyiseen hintaan. Työskentelemme arvojamme noudattaen – luotettavasti, laadukkaasti ja ammattitaitoisesti. Valvomme asiakkaamme etua: ratkaisemme asiakkaidemme ongelmia, mutta ensisijaisesti pyrimme ennakoimaan ja ehkäisemään niitä. Toimimme joustavasti ja pidämme sovitut aikataulut.

Palvelu jatkuvan kehityksen kohteena

Kehitämme jatkuvasti ammattitaitoamme, palveluamme, taloushallinnon prosessejamme sekä järjestelmiämme – yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme tuoreinta tietoa ja osaamista sekä asiakkaan ehdoilla kehitettyä palvelua.

Työmme perustuu suunnitteluun ja kirjallisesti ohjeistettuihin prosesseihin ja käsittelemme asiakkaan tietoja aina luottamuksellisesti. Panostamme asiakkaan käyttöön tarkoitettuihin sähköisiin online-järjestelmiin sekä ASP- ja Hosting-palveluihin. Konsernin tietoturvamenettelyt on laadittu takaamaan korkeatasoista tietosuojaa vaativa toiminta.


Lue lisää tietojärjestelmistämme sekä tietoturvamenettelyistämme >

Asiakkaan parasta ajatellen

Tavoitteenamme on olla alamme johtava ulkoistettujen taloushallinnon palveluiden tarjoaja. Asiakaskuntamme sijaitsee kaikkialla Suomessa ja koostuu erikokoisista ja eri aloilla toimivista, niin kotimaisista kuin kansainvälisistä yrityksistä. Olemme siis vahvasti mukana lukuisten yritysten arjessa.

Jokainen asiakas on meille tärkeä yrityksen koosta riippumatta. Periaatteenamme on kohdella asiakkaitamme tasapuolisesti ja oikeudenmukaisesti.


Lue lisää palveluistamme >

Tavoitteemme

    • Korkealaatuisten taloushallinnon ulkoistamispalveluiden tarjoaminen kilpailukykyiseen hintaan
    • Pitkäkestoisten asiakassuhteiden saavuttaminen, ei asiakkaan lyhytnäköinen rahastus
    • Tasapainoinen ja hallittu orgaaninen kasvu