Kirjanpito- ja raportointipalvelut

Tarjoamme oikea-aikaista, korkealaatuista ja kustannus-
tehokkaasti laadittua informaatiota yrittäjälle, yrityksen johdolle sekä omistajille. Pääjärjestelmämme kirjanpidossa on Sonet, joka on joustava ja monipuolinen taloushallinnon työkalu.

Pitkä kokemuksemme sekä laaja eri alojen toimialaosaaminen on asiakkaidemme etuna kirjanpidon ja raportoinnin järjestelmissä. Kirjanpitojärjestelmiemme kautta myös konsernikirjanpidon toteuttaminen on tehokasta ja sujuvaa: olemme toteuttaneet niissä yli 100 konsernin kirjanpidon, sekä suurille että pienille konsernikokonaisuuksille.

Ulkoisen ja sisäisen laskennan palvelut yrityksen liiketoiminnan tukena

Tuotamme kirjanpidon ohella myös yrityksen taloudellista päätöksentekoa tehostavaa laskentainformaatiota. Kirjanpitojärjestelmiemme avulla vastaamme asiakkaidemme vaativiinkin ulkoisen sekä sisäisen laskennan tarpeisiin.

Käytössämme on liittymiä useisiin taloushallinnon osajärjestelmiin. Myös uusien liittymien toteuttaminen on kustannustehokasta ammattitaitoisen henkilökuntamme avulla.

Täsmällistä tietoa selainpohjaisella raportoinnilla

Tarjoamme asiakkaidemme taloudellisen päätöksenteon tueksi reaaliaikaisia raportointipalveluita.

Käytössämme on oma helppokäyttöinen ja monipuolinen selainpohjainen e-Toimisto-raportointijärjestelmä, jonka avulla asiakkaamme voivat vaivattomasti hoitaa laskutuksen ja raportoinnin sekä arkistoida sopimuksia, tiliotteita ja asiakirjoja. e-Toimisto mahdollistaa myös esimerkiksi ajantasaisen työajanseurannan.


Lue lisää e-Toimistosta >

Toiminnanohjausjärjestelmillä tehoa projektinhallintaan

Toiminnanohjausjärjestelmien avulla ohjaamme säännöllisesti toistuvien tehtäviemme suorittamista. Järjestelmien kautta meidän on helppo huolehtia siitä, että työt suoritetaan oikeassa järjestyksessä oikeaan aikaan.

Työskentelemme myös asiakasyritystemme toiminnanohjausjärjestelmillä. Muun muassa SAP, Maestro, Sonet, Navision, Profix, Axapta, Westsys ja Oscar ovat meille tuttuja järjestelmiä.

Ulkoinen ja sisäinen laskenta

Kirjanpitojärjestelmiemme kautta toimipaikkojen, toimintojen, muiden laskentakohteiden sekä esimerkiksi rakennusliikkeiden litteroinnin, projektiseurannan ja muiden vastaavien seurantakohteiden toteuttaminen on yksinkertaista.

Myös IFRS-tapahtumankäsittely on meille jokapäiväistä. Olemme toteuttaneet järjestelmiemme avulla muun muassa asiakkaidemme siirtymisen laajaan IFRS-kirjanpitoon ja listautumisen vaatimukset täyttävään kirjanpitojärjestelmään.

Raportointi

    Laadukkaan raportointi-
    järjestelmämme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erityyppistä ja -laajuista tietoa yrityksen tilasta – konserni-
    raporteista aina tarkkoihin kuukausitason raportteihin. Esimerkiksi kattava raporttien jakelu sekä budjetin ja ennusteiden seuranta onnistuu sähköisesti.